Anladığımız kadarı ile dedikodu bünyenin ihtiyacı. Bir araya gelindi mi "dedikodu saati" kendiliğinden oluşuveriyor. Önünü alamıyoruz. Yakın çevreden başlayıp çemberi genişlete genişlete devam ediyoruz. En son noktada ya süre doluyor ya da akşamsa uyuya kalıyoruz. Devamı için tıklayın.
Televizyon reklamları da çok izlenen programların geçim kaynağı. Bir dizi ya da yarışma programı ne kadar çok rağbet görüyorsa reklamı da o kadar uzun ve bol oluyor. “Acun Medya” bu konuda ülkenin piri sayılabilir. Günlerce aç kalmış bir grup insana “domates ekmek var yer misiniz?” diye sorsanız “ooo harikaaa” diye bağırmaları büyük ihtimal. Acun bu açlığı verimli bir reklam aracına çevirmiş. Devamı için tıklayın.
Bu sessizlik ve sıcağın içinde köyde tek başına dolaşan biri gözünüze çarpabilir. Üstü başı dağınık, toz ve çamur içinde kendi kendine konuşan bir adam. Ürkme ihtimaliniz yüksek. Devamı için tıklayın.
Yani Zeus'un tanrıların tanrısı olduğu, Apollo'nun müziğe ve güneşe hükmettiği, denizlerin dalgaların Poseidon'dan sorulduğu bu dinin öğretilerinden sadece bir kısmı. Öyle kuvvetli bir inanç ki bu tanrılar için tapınaklar inşa ediliyor. Devamı için tıklayın.
Bazı evlerde ütü baba mesleğidir; oğula miras kalır. Perde de asar, çiğköfte de yoğurur. Ama bu babaların değişik bir huyu vardır. Üzücü, yorucu ve kötü izler bırakan bir huy. Devamı için tıklayın.
Düşünmeyi öğrenmeden tartışmayı öğrenemiyor insan. Kavga gürültü eksik olmuyor hayatından Devamı için tıklayın.
Başlık "ev işleri" olunca itici bir görüntü oluşuyor. Ama bence ön yargılarımızdan kurtulalım. Bazı ev işleri gerçekten rahatlatan bir atmosfere sahip. Devamı için tıklayın.
Malumunuz üniversite öğrencisi olmak çok eğlencelidir. Yıllarca tek hedefiniz o kampüse girmekmiş gibi kendinizi paralayarak okursunuz. Devamı için tıklayın.
Psikoloji öğrencisi olmak güzeldir ama zorlukları da vardır... Devamı için tıklayın.